• PAGINĂ PRINCIPALĂ

 • marți, 4 iunie 2013

     Într-o lume agitată în care toţi oamenii aleargă după perfecţiune, o carieră de vis, o familie perfectă, mulţi prieteni sau vacanţe în locuri inedite, sănătatea este plasată, în general, pe ultimul loc, noi o punem pe primul loc ! 
       
     


     Legumele  sunt  vitale pentru orice funcţie a corpului. Încearcă să introduci la fiecare masă o porţie de legume.
                  Fructele de pădure sunt foarte benefice pentru creier. La fel ca în cazul legumelor, acestea sunt vitale pentru toate funcţiile organismului, încearcă să consumi minim 2 porţii pe zi şi diversifică meniul.
               Hidratează-te. Peste 75% din creier este compus din apă, de aceea este important să bei minim 2L de apă pe zi, chiar mai mult dacă faci sport sau este foarte cald afară.
            Practică sportul. Mişcarea ajută la circulaţia sângelui şi oxigenarea creierul, nu mai spunem de starea psihică bună din urma unei sesiuni de transpiraţie.
     


     Creierul consumă aproximativ un sfert din energia întregului corp, iar pentru o funcţionare fără de greşeală are nevoie de hrană sănătoasă şi naturală. (ou, brânzeturi, ficat, carne, broccoli, soia, spanac ,varză, ciocolata neagra,  cartofi).

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu