• PAGINĂ PRINCIPALĂ

 • luni, 10 iunie 2013

  Despre risc - Sometimes you have to forget where you've been, to find out who you are!


         "Daca studentii cu note de 10 sunt considerati cei mai destepti oameni, oare de ce nu devin toti antreprenori extrem de bogati? Raspunsul e ca majoritatea studentilor de nota 10 obtin victorii in sala de clasa, unde castiga facand cat mai putine greseli. Ei invata ca greselile si esecurile sunt rele, astfel incat fac tot ce le sta in putinta pentru a excela. Prin contrast, in lumea reala, persoanele care fac cele mai multe greseli - si invata cel mai repede din acele greseli - devin castigatori. Asa sunt recompensati oamenii de catre mediul de afaceri.
         Nu e ca si cum vor sa dea gres. Nu vor asta. Diferenta e ca, in loc sa evite provocarile, stiu ca greselile pe care le pot face si riscurile care ii asteapta ii vor forta sa devina mai inteligenti, mai buni, mai bogati.
         Nu e deloc surprinzator ca majoritatea oamenilor traiesc evitand riscul. Nu e nimic gresit in asta, daca asta va doriti..
  Poate cea mai importanta deprindere pe care Ti-o poti dezvolta e abilitatea de a transforma ghinionul in noroc. Acest lucru cere maturitate emotionala si tarie de caracter." (Donald Trump, Robert Kiyosaki - Atingerea regelui Midas)

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu